tumblr_m6gqi4CV7X1r729r3" alt="Back To Top">

zaterdag 7 juni 2014

What's in my beach bag

Hi allemaal vandaag laat ik zien wat er allemaal in mijn strand tas zit, de dingen in mijn tas zijn genummerd en daar onder staat hoe het heet en waar het vandaan komt, enjoy.
download (1)
De tas heb ik gekocht bij de hema van buiten is hij van stof. En hij is heel fijn om mee te nemen vooral omdat er lekker veel in kan. bij de spullen in de tas is het badlaken niet genoemd maar die komt ook van de hema.
download
10364227_326140090871832_499849681_n ll

  1. misschien kennen jullie het wel het is water in soort fles en het komt er in een mist uit je kan hem ook van een heel duur merk kopen maar ik heb hem in Frankrijk gekocht van het eigemerk van de supermarkt (CASINO)
  2. Deo is heel belangrijk vooral als je niet aan het zwemmen bent en maar alleen aan het zonnen ik vind deze rol Deo van Yves rocher heel fijn en hij ruikt naar lavendel.
  3. Ik vind oortjes heel fijn om lekker muziek te luisteren op het strand, ze komen van de action voor 2 of 3 euro.
  4. ik heb altijd twee deo’s deze vind ik heel fijn voor gewoon een opfrissing, het is de axe for here deo hij is onder andere te koop bij de etos en kruidvat.
  5. gewoon een flesje water dat moet je altijd bij je hebben :). ik koop me eten vaak als ik op strand ben dan koop ik friet ofzo.
  6. Dit is een heel fijn tasje ik doe hier mijn telefoon en pinpas en geld in, ik heb hem gekregen dus ik weet niet waar die van is.
  7. Zonnebrand ik denk dat iedereen wel bij zich heeft, helaas verbrand ik heel snel dus ik heb zeker wel factor 50 of 50+ nodig, deze is van het kruidvat eigemerk.
  8. En als laatste een kleine borstel dat vind ik wel fijn, als ik net uit het water kom en me haar klit helemaal. Deze komt ook van de kruidvat.
nou dat is eigenlijk wat er allemaal in me tas zit ik hoop dat jullie het leuk vonden xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten